БСП реши да върне третия проучвателен за съставяне на правителство, още

...
БСП реши да върне третия проучвателен за съставяне на правителство, още
Коментари Харесай

И третият мандат за съставяне на правителство ще бъде върнат на президента

Българска социалистическа партия реши да върне третия изследователски за сформиране на държавно управление , още при връчването му. Това разгласи Калоян Паргов, осведоми БТВ. Връчването на мандата от президента Румен Радев е планувано за 5-ти май.
Решението е взето от членовете на Националния съвет на партията и парламентарната група на взаимно съвещание на " Позитано " 20 през днешния ден, 1-ви май. Предложението е било подкрепено със 108 гласа " за " и петима " въздържали се ".
 Александър Симов: Третият мандат е последната опция за Българска социалистическа партия Александър Симов: Третият мандат е последната опция за Българска социалистическа партия
Днес ще вземем решението какво да вършим с този мандат. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов в утринния блок на Българска национална телевизия. По думит...
Връщане на мандата бе и предлагането на Изпълнителното бюро. Дискусията на пленума обаче се завъртя към това, дали да се направи бързо, или да се изчака 7-дневния период.
Какво е мнението на президента по тематиката от през днешния ден, припомнете си ТУК:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР